ring ring...=)



surprise...=)

får den godkänt...!!!????

gaaaaaa

ibland undrar man, vissa personer spyr man galla över så e det bara....suck...hur kan du med dig själv eller er...ni e så jävla bittra å man gör allt för att ni ska må bra....nu e de fan slut på det, ni kan ha era j-vla liv LYCKA TILL ni e så patetiska....


KOM INTE SEN........

hej hopp leverpastej



(känn en doft av kärleken.....)

så va det nobeldag, min kära granne B som är helt otrolig blev inbjuden till att ställa ut sin gips uppfinning. du är grym å ja hoppas du haft/har en grym dag...!!!
men vart e snön??? snart mitten av december å inte en snöflinga så långt ögat kan nå, snyft...
trodde mina odds till snö skulle bli bättre nu när jag jobbar i gävle, men ICKE....samma väder som i gbg bortsett från att här uppe blåser det inte storm varje dag.
annars händer de inte så mycket, satt å kolla upp vad för roligt man kunde göra på sin fritid här uppe...boxning kampsport, simmning, gym..men nja inget som locka direkt, satte snickar lärlingen på att kolla upp innebandy lag igen får se om det ger något resultat...helgen kommer tillbringas här uppe å jobb står på schemat, allt för att kunna åka lite tidigare hem till gbg nästa vecka=)
killarna på jobbe e roliga å galna, döpt om firman till SAMHALL för ibland liknar det ett dårhus...tommy å jag har gått över till att starta varje morgon med en bamse kram, kan ju inte bli bättre..
snart e det jul å jag längtar faktiskt till julveckan, jag e ledig å ska bara va med syrrans familj..dock lova jag lägga golv i tildes rum oxå, aja varför inte allt för busungen NR1..

livet e inte dumt ibland, de blir va man gör det till å vill man så går det...allt löser sig allti...



nä nu dax för lite kvällsmat

va rädda om er där ute


uppdatering...

jahopp då va man uppe i sandviken, metropolen nummer 1 eller inte...haha satt å glane lite i ett annons blad där det stod med stor text "EXTRA NATTÖPPET" och wow gissa hur länge de hade öppet då jo till kl22:00...jo de e väla wow med tanke på att de flesta affärer här uppe stänger kl 17:00 typ...bra med tanke på att de inte går att köpa godis eller annat man kan bli sugen på såhär framåt kvällen..
rekat innebandylag men, kvinnor i min egen ålder här uppe har typ 7 ungar å har inte tid för innebandy...med andra ord lagen här uppe har en snittålder på 16-17 år typ...hmm ännu en bock till i min redan rådande åldersnoja....
men de har en grymt badhus, 10 min gång hemifrån kanske skulle ta å jobba upp nacken lite igen;)

mina nya jobb kamrater verkar va ett gött gäng, thomas som kommer va min läromästare, föll jag direkt för när de första orden från hans strupe till mig var" O SOLE MIO" haha lättköpt?!?! nja lite kanske;) men ja gillart
döpte om honom till papi, idag under morgon fikat...han har tre lälingar till att ta hand om förutom mig...
sitter just nu i soffan med en snarkade fader brevid mig å en glögg i handen, jag har märkt vart jag ärvt mitt mani på att ha öppet fönster. för just nu e de typ minus grader i lägenheten. så en varm glöggkopp hoppas jag gör susen både åt kylan och åt min helt extrema träningsvärk i kroppen...snacka om att de e ett fysiskt jobb, för just nu känns de som jag gjort ett maratonlopp i kroppen...helt sjukt, men fortsätter det såhär kan jag gå med bikini utan att skämmas i sommar...TJOHOO beach 2010 här kommer jag..!!

december månad kommer jag tyvärr inte komma igång med mitt veckopendlande till gbg, de tar ett tag innan man e inne i rutinerna å allt flyter på som de ska...men håller tummar å tår att allt mellan oss kommer flyta på ändå, å att glöden inte hinner slockna...vill inte bryta mig loss från min legobit med 1000 dels passning jag lyckats hitta i högen....

aja nu knackar john blund på dörren, å jag känner att ja inte har kraft nog att säga emot..

go natt, sov gott, vakna med ett leende å tänk "undrar vad jag kommer lära mig idag??"
de e iaf vad jag kommer göra imorn=)

puss å kräm på er!



RSS 2.0